Det är nyårsafton och...

Det är nyårsafton, Sandra är hemma hos mig och ändå är jag på jobbet. Blä. Borde vara förbjudet att jobba såna här dagar. Och definitivt helförbjudet att jobba i en lokal där det är kallare än 22 grader. Fan fryser häcken av mig!


Solning, träning, jobb, afterwork med mera :D

Idag kommer det bli en bra dag! Det känner jag på mig. Nu på morgonen har jag hunnit sola, tagit en lååång promenad. Väldigt uppfriskande och skönt. Har precis duschat och ätit frukost och ska snart fixa mig för att bege mig till jobbet. Blir typ bara tre timmar eller kanske mindre, beroende på hur mycket hjälp Ida kommer att behöva.

Sen är det att tagga afterwork med Sofie och Catta! Nice värre! Blir där någon timme och sen kommer Sandra hit :D Längtar som bara den! Detta kommer blir så himla bra! Det här nyåret hoppas jag på att det kommer bli en utav det bästa jag varit med om hittills :) Förra året blev inte så lyckat efter maten, men hoppas det blir det i morgon!

Nehe, dags att klä på sig.

See you!

Min dag

Känner mig duktig nu :) Har hunnit med litegrann idag.. Först och främst så skulle jag ut och gå i morse.. Men fanns ingen chans att jag tänkte bege mig ut i skitvädret. Regnigt och blåsigt.. Usch och blä. Stannade hemma, lagom trött och försökte mig på lite situps. Hann gör 20, sen vila, göra 20 och sedan blev det en lång pause. Somnade till på golvet och sov typ 10-15 min. Efter det var det bara att hoppa in i duschen. Fattade inte att jag kunde vara så trött..

Men men.. Efter det var det dags att gå till banken och fixa litegrann och just nu är jag riktigt nöjd med vad jag åstadkom :) Blev en snabb tur hem och åt lite gröt och sen var det dags att ge sig iväg till jobbet. Blev bara tre timmars jobb idag. Fanns inte så mycket att göra plus att det kom in en tjej och provjobbade, så vi var tre styckna. Lite onödigt. Men skönt med sällskap :)

Sedan väntades städning. Gick hem och plockade lite och min pause i det hela blev en stund i solariet. Väldigt skönt. Somnade till där också. Helt sjukt vad trött jag måste vara i kroppen.. Förstår inte alls. Men det är som det är. Njöt innerligt mycket i det varma solariet i alla fall.. Sedan blev det hem för att grovstäda.. Damma, dammsuga med mera. Och till det ett glas vin. Som pojken sa, alltid roligare att städa med ett glas vin eller öl att smutta på :P

Innan

Innan tramset med att ta på så många julklappar som möjligt såg jag ut såhär. Klänning från H&M samt halsband från Lindex :)


Så jävla snygg!

Lite julklappar jag har fått ;) en klänning, två armband, sen ett par typ "shape(någonting)", en tubhalsduk, ett par äkta uggskor ( syns ej på bilden), ett smycke från Thomas SABO , trosor, strumpor samt ett klurilurspel som jag ALDRIG kommer att lösa. Hehe


Finally

Idag har jag klickat hem en pälsjacka!, och lite till.. Blir bild på det någon annan dag! Riktigt nice.. Har alltid velat ha en, men har blivit att man har prioriterat andra saker.. Men men, nu är det äntligen gjort..
På tal om annat så hade jag och baby hur mysigt som helst uppe i Sthlm.. Hade velat vara kvar några dagar till, men eftersom jag började jobba idag så gick det inte.. Och jobbade dessutom i fredags.. Så kan det vara ibland.. och nu är det dags aztt förbereda sig till nyår.. Då kommer Sandra ner och det ska bli hur kul som helst!

Sen har jag också, för någon vecka sen sådär, bytt fotbollslag till Ormaryd för att spela ut det sista innan jag lägger av helt och hållet.. Vet att jag har sagt många gånger att jag ska sluta, men har aldrig blivit så.. Är inte jag utan fotbollen.. Fotbollen är en sådan stor del i mitt liv, och det kommer bli sjukt svårt att sluta när det väl ska ske.. men men, inget jag ska tänka på nu.. Bara se framåt..

Nehe, nu väntar baby på mig.. Ska se film och jag måste fixa mig innan.. men ska försöka skriva oftare.. Natti natti

Dags att göra lite ärenden

Klar för utfärd i snöovädret!:D älskar SNÖ!


Ibland blir man galen, men ångrar inte en sekund

Somnade tidigare igår än vad jag brukar.. Men vaknade innan väckarklockan också på grund av att ena katten hade ner en svart vas som vi har i vardagsrummet.. Tur för honom eller henne att den inte gick sönder.. Har bara tv å kvar för att dom redan har haft sönder den tredje.. Men som sagt.. Har ju själv valt att ha katter :) Och jag ångrar det inte en sekund även fast man kan bli hur galen som helst på dom.. Dom är ju våra bebisar :)

Igår så handlade jag klart nästan alla julklappar! Hur skönt som helst att inte behöva tänka på det något mer.. Eller fast har en kvar att köpa men det är inte så svårt :)

Idag var planen från början att jag skulle följa med Hanna till Jönköping.. Men så blev inte läget.. Jag ska hoppa in en stund och jobba istället för Ida som ska till tandläkaren och sen behövde Hanna plugga.. Så istället ikväll blir det middag med baby, Macke och Milla.. Ska åka och handla mat tillsammans sedan laga :) Kommer inte bli alltför sent eftersom jag ska upp och jobba i morgon.. Och efter jobbet väntas mera skojigheter :D Det blir en bra helg det här :)

Härliga dag

Härliga dag! Vädret är piss men allt annat är bra! Har sån energi idag vilket är jätteskönt.. Var längesen jag kände så! Den största delen som gör mig glad är att jag i stort sett har fixat alla julklapparna! Var segt att komma igång men sen rullade det bara på. Så nu kan jag fokusera på jobbet igen och på att få i ordning i lägenheten.. Ser ut som ett bombnedslag =/
En till sak som gör att jag har så mycket energi och är att jag inte har ont i ryggen alls idag.. Eller inte hittills i alla fall.. Igår hade jag sjukt ont och kunde inte ens knappt bära en julklapp .. Är så himla konstigt hur det kan växla från dag till dag.. Men men.. Även fast jag hade så himla ont igår så åkte jag med och kollade på träningen.. Jag blir ju inte bättre av att sitta hemma och deppa direkt. Så fick vi en plastgran idag av Fredriks mor och tänkte ta upp den ur kartongen.. Men såg då en sak som fattades och det var foten.. Smidigt.. Så det står på listan vad vi måste köpa..

Såhär ser jag ut idag.. Ny tröja från H&M.. Hur skön som helst!!

Pepparkakshus

Då har helgen gått förbi. Har bara blivit träning i stort sett. Har också hunnit med att bygga ett pepparkakshus. Tycker själv att det blev fint :D hmm lite mer roligt har det varit! Fick ett glatt besked utav Sandra att hon kommer ner på nyår :D snacka om glad jag blev! Nehe dags att sova nu. Upp och springa i morgon :) tjingeling


Ja, dom var starka... Me like!

Haha, det är tufft att jobba.. Blir inte alls mycket datasittande.. Man orkar verkligen bara inte.. Blir att när man kommer hem från jobbet så sätter jag antingen igång min serie, One Tree Hill eller så är det träning.. Blir inte mer än så.. Men det är så skönt att vara aktiv igen speciellt på den sociala biten. Så jag är rätt nöjd nu kan man säga :)

Sen har jag ju min rygg igen. Det vägrar släppa och det gör bara ondare och ondare.. Idag så skrev läkarna ut lite starka tabletter, eller inte så lite, ganska starka och det känns.. Dom sa att man kan bli lite dåsig och seg, och det håller jag verkligen med om.. Redan vid 19 så hade jag kunnat gå och lägga mig. Sjukt segt.. Men tänkte att så tidigt kan jag ju inte sova.. Då kommer jag vakna i natt och vara pigg.. Nej nej, så blir det inte.
Har lite grann att göra i morgon.. Först så blir det nog en promenad innan frukost, sen ska jag åka och storhandla framförallt pepparkakshus som jag ska försöka fixa på torsdag eftersom jag har träning i morgon kväll och jobbar från 14-18..

På tal om annat så har jag blivit väldigt hurtig! Både igår och idag sprang jag nästan 3,5 km, eller rättare exakt 3,4 km ( två varv runt ingsbergssjön). Kände mig så sjukt seg på träningen i söndags och kände att detta måste jag ta tag i. Har varit så otroligt seg och det är ju inte alltföööööör bra! =/ Men det blir det en ändring på nu. Och som jag skrev ovan så blir det en promenad i morgon eftersom det är träning på kvällen.. Det kommer bli perfekt :)

För att inte somna så tidigt ikväll så tog jag mig i kragen och plockade, samt fixade tvätten till i morgon.. Blir baby som får tvätta och det kan han gått och väl göra.. Blir ju oftast jag som får göra det.. Men nu är det lite fräschare här i hemmet, ska bara dammsugas och dammas.. Men inte ikväll.. Och troligtvis inte i morgon om inte baby gör det, för jag kommer inte hinna. Har tillräckligt att stå i, och stressa gör jag inte..

Ne, dags att tvätta bort sminket och göra mig en macka, sen hoppas i säng :) Får se om det blir en film innan man kramar kudden för att sova..

Och jag vet att jag inte är bra på att uppdatera.. Ska försöka bli bättre.. Har ju bloggen i mobilen så det borde ju inte vara några problem egentligen.. Men men..

Aja, hörs! Tjingeling

Första hela arbetsdagen avklarad

Första arbetsdagen gick bra. Stötte nog på det mesta under dessa 8 timmar. Men den största grejen var nog den transexuella mannen som verkligen klargjorde allt för mig om sitt liv med mera. Inge för trevligt att höra. Men kunde ju inte undvika honom i och med att han behövde hjälp. Men annars har dagen ändå varit bra :) tiden gick ganska fort :)
På tal om annat så hat jag fått reda på att jag är ganska mycket nickelallergiker. Inte så kul i och med att de flesta av mina smycken har nickel i sig. Såhär ser mina utslag:


RSS 2.0