En bra dag idag

Idag har det varit en bra dag! Först och främst var jag och baby förbi hans mor på jobbet och småpratade lite.. Mysigt var det! Sen åkte vi till Draka kabel och åt lunch.. Någon pasta med krämig kycklingsås eller något.. Gott var det kan jag lova! Tog sen med mig hem en låda med potatismos och korv.. Blir nog smasken! Orka laga mat när man har servicen på draka ;)

När jag kom hem från Draka stod Sofie utanför min port och väntade.. Skulle visa henne våra små kissekatter :) Därefter tog vi den korta prommisen till Thimons där vi satt ngåra timmar och bara pratade och pratade! Väldigt trevligt! Så synd att det blir så sällan bara.. Men har lovat att ta tag i det och åka till Örebro, där hon pluggar, och hälsa på någon gång :)  Se hur hon bor med mera :)

Aja, dagen har varit väldigt bra och slutar dessutom väldigt bra! Sökt två jobb samt att det är film nu :D Lyckat avslut för dagen :)

Tjingeling

I linköping

Så.. Då är vi på väg hem igen till Nässjö ! Har kommit så långt som till Linköping. Vill bara komma hem nu :( Ta ut katterna ur buren. Dom pep lite mer nu än på uppvägen. Stackars dom små liven. Sen är det bilfärd med dom till veterinären på måndag nästa vecka sen blir det inget åkande på länge med dom :) men din är verkligen superduktiga!


Till mio

Då är vi på väg till mio i Väsby för att kolla lite. Är ganska nytt så ska bli roligt att se.


Sand utanför lådan :/

Vi låg i sängen och skulle sova. En utav katterna var i lådan och hade sig lite. Helt plötsligt lät det väldigt konstigt... Jo då stod han/hon och skvätte ut sanden utanför lådan :/ vad är det för katter vi har... Hehe


Bilturen till Tina

Så. Nu har vi åkt förbi kista och är på väg till min syster och hennes lägenhet på gärdet. Ska bli intressant att se hur hon har det. Och stackars katterna får åka bil igen. Dom pep lite i början, men nu är dom så himla duktiga mina änglar! <3


Synd om bebisarna

Åh! Tyckte så synd om bebisarna när din fick sitta i buren hela vägen. Fick höra att det är vanligt att dom piper med mera, men dom sa inte ett knyst under hela resan. Är så stolt över dom och som belöning fick dom lite skinka nu när vi kom hem till Väsby :) Vi har nog fått tag i dom bästa katterna ever! Älskar dom så mycket!<3


Nu är vi på väg

Jahapp. Då har vi kommit en bit mot Stockholm. Kanske inte är det absolut roligast en fredagkväll, men får ju träffa familjen och det betyder allt! Ne, snart är det min tur att köra sista biten, eller sista och sista.. Har inte kommit till Linköping än.. Men baby har jobbat hela dagen så han är hur duktig som helst som överhuvudtaget orkar köra. Men men... Ska vara lite social. Tjing


Bodypump!

Blev ett jäkla pillande nu med dessa  nya "flikar" här på bloggen.. Blev ju inte direkt snyggt, men dm funkar sm tur är.. Får försöka med snyggare nästa gång jag orkar.. Lägger väl till flera någon annan gång också.. Men nu är jag lite nöjd i alla fall!

BODYPUMP!
Hell yeah! Det var jobbigt men riktigt riktigt kul också.. Kändes skönt att få träna idag i och med att det inte blev någon träning varken i onsdags eller igår.. Så ska nog ta en liten powernap om en stund så jag orkar köra sen.. Man blev verkligen helt slut! Men efterrå, fy sjutton vad skönt det känns i kroppen!



Blev en kycklingsallas efter det.. Måste ju äta och få i mig lite mer energi! :)
Nehe, ska in till sängen och lägga mig en stund..
Tjingeling

Till Stockholm idag :)

Då var det fredag och helg.. Fast känns som om jag har helg jämt, även när jag söker jobb.. Finns ju inte alltför mycket att söka här nere.. Men men, någon gång måste det släppa.. Får se om det blir någon träning idag också, vet inte om det finns plats i den klassen som är 12.00.. Har hört av mig till dom så hoppas de hör av sig snart så jag vet.. Känner verkligen att en träning skulle sitta fint nu innan helgen..
Men men, det blir som det blir..

Sov en halvtimme längre idag bara för att jag ska köra upp till Stockholm ikväll.. Måste orka.. Som jag skrev tidigare ska det bli intressant att ta med katterna på en sådan lång tur i bilen.. Hoppas det går bra bara... Har lite att göra idag också innan baby kommer in... Ska lämna in papper för parkeringen på SML, städa litegrann, förhoppningsvis hinna träna, packa iordning att så katterna får med det som behövs.. En hel del med andra ord :)


Stockholm i morgon

I morgon blir det Stockholm också. Första långa bilturen för kissekatterna. Ska bli intressant fast inte bara det, utan också hur dom är hemma i mitt gamla hus :) tror inte det blir några som helst problem. Baby jobbar till 18 i morgon troligtvis, beroende på hur mycket det finns att göra, så det blir nog jag som får köra hela vägen upp denna gång. Men a vi får väl se hur det blir :) blir bara ett kort besök, fredag till söndag kväll. Så kommer väl mest bara vara hemma och umgås med mina föräldrar samt se Tinas nya lägenhet kanske :)


Bra, men slö dag

Idag har det varit en ganska bra dag, en riktigt slödag.. Har dessutom varit så varm så har inte gjort allt för mycket.. Var bort till Kvantum och hämtade ut ett paket sen skulle jag gå och skriva på papper för parkeringen, men eftersom saker och ting står på Fredrik så fick inte jag göra det..
Suck säger jag bara.. Men det är väl det jag har gjort idag.. Ne har ringt veterinär också för kastrering på Pepsi. Han börjar bli lite småkåt så det är dags nu...
A blir väl snart att fixa mat, eller vara riktigt slö och beställa lite mumsigt.. Aja, får se vad som blir..

Dom kan ju inte mena allvar?!

Då sitter man på tåget tillbaka till Nässjö. Detta gör jag inte om ensam! Hmm och skulle man få jobbet, ja då ska man till Gbg igen för att skriva på. Dom måste ju skämta. Jag åker inte tillbaka på grund av det jobbet. Ska bli skönt att få komma hem. Är typ hemma kvart i 8 :/ suck.... Hejdå Göteborg


Mot Gbg

Då sitter man på tåget mot Falköping för att sedan byta och ta nästa tåg mot Göteborg. Fattar inte ens att jag gör det. Åka denna bit för en intervju. Helt sjukt. Lata jag liksom. Men nu är det så. Trist att behöva åka själv bara:/


Ännu ett pass avklarat!

Härligt! Idag så har jag städat och plockat lite, samt sökt lite jobb.. :) Känner mig duktig! Ska verkligen få i ordning på mitt liv.. Jag har dessutom vikit tvätt! Duktiga jag! Efter allt det där kom Johanna på besök för att träffa katterna och snacka lite skit.. Alltid lika trevligt kan jag säga! :D
Sedan så blev det träning på Sportlife igen.. Ett pass som heter CXwork! Styrka och hårdträning i lite sådär 30 min och då menar jag hårt.. Men sjukt kul! Att något kan vara så jobbigt, men ändå så sjukt kul.. Har jag aldrig varit med om tidigare.. Så kommer definitivt göra det igen..
Träna ordentligt och kanske bli instruktör i det.. Aja, får väl se om jag har nerver till att vara instruktör :) Men men, snart blir det film med hjärtat, sen börja packa ihop lite saker för morgondagen då jag ska till Göteborg på arbetsintervju för en butik i Jönköping..
Sjukt att behöva åka så långt, men får man jobbet så är det ju värt de.. Eller?

Nehe, ha det så bra allihopa!

Sminket

Så! Nu har jag hämtat sminket jag handlade förut. Blev en del läppgrejer samt lite till ögonen, lite borstar, rouge, för ögonen och huden. Är supersuper nöjd med detta :)


Zumba

Då har man varit på träning och så :) absolut första gången jag går på Zumba. Visst var det kul, men fy sjutton vad dålig jag var ;P eller det kändes så i alla fall.... Men som man säger, man är ju alltid nybörjare någon gång :) men min grej är nog ner styrke träning :) men får se.. Ska sova nu i alla fall, har en del att fixa i morgon. Natt natti


<3

Min älskade Swea! :)


Skönt att komma igång

Då ligger man i sängen och ska sova. Baby börjar 06.00 i morgon så hoppas inte katterna får fnatt efter att han har åkt i väg.
Idag har det varit en relativt lugn dag bortsett träningen i två timmar. Var hur skönt son helst att få komma igång igen.
Så med andra ord kommer jag förhoppningsvis sova gott i natt. Blev inte ens sex timmar sömn natten som var. Kom då hem vid halv 6, kvart i 6 i morse... Man känner ju att man inte är så ung längre när det gäller alkohol ;)
Nehe, natti natti!


Trevlig kväll

Blev en trevlig kväll igår :) först var det fixande i förrådet, börja städa upp efter inbrottet samt att vi ska byta förråd så har börjat sortera " spara " och " släng " :) Sen blev det en tripp till Millan och Macke där det var lite fest. Blev utgång till hotellet sen. Var typ trehundra år sen jag var där, och likt sig var det... Men men son man säger, går man med rätt folk funkar "alla" ställen.

Såhär såg jag ut igår :)


Pepsi

Snutten Pepsi vet hur man gör för att vara söt när man sover :)


Hemskt trevligt!

Vill bara tacka alla i Fäm för en helt underbar kväll! Hade så himla trevligt, både på tacobowlingen samt hemma hos mig. Vi ses på söndag!:)


Skitigt eller vad?

Såhär trevligt skitigt blir det när katterna hoppar upp och ner samt klänger på tv-bänken ;P

 

 


Blev bättre under dagen!

Morgonen var verkligen piss.. Vaknade inte på den sidan jag behövde göra.. Men men.. Allteftersom dagen har gått så har det bara blivit bättre. Allt det bra började med att ta en fika med Sabbe och var riktigt trevligt.. En latte och en muffins skadade inte alls! Var hur gott som helst.. Fastän jag kanske bör undvika just såna saker, men men, ibland får man roa sig med sådant gott! Aja, det var mysigt i alla fall :) Sen var det bara hem, snabbt byta om för att sedan ta en promenad med Johanna från laget :) Riktigt trevligt att bara prata ut och så.. Vi bor ju så nära varandra så detta måste vi ta tag i :)

Bortsett det bra idag så har jag städat hela lägenheten.. Eller mera bara plockat och diskat så det är dammsugning kvar.. Tog tag i klädkammaren där vi bara hade ställt in massa saker för att få undan det från golvet.. Ser inte alls längre ut som en städskrubb/ förråd utan som en klädkammare.. Har varit en aktiv dag, redan från kvart över åtta i morse..

I morgon blir det full rulle igen.. Först och främst en intervju, eller en slags intervju.. Som ett möte typ bara.. Så får se hur det går.. Sen är det hem och fixa litegrann igen för vid klockan 18 är det tacobowling med laget och efter det är det hem hit för att kolla på en liten film jag har gjort samt prisutdelning efter detta år :) Blir nog en trevlig dag/kväll!

Nehe, fortsätta att städa.. Damma av allt skit sen dammsuga.. Inte alltför roligt, men måste göras.. Samt att jag ska hjälpa min pojkvän att klippa sig :)

Så fucking trött !

Så fucking trött! Var helt slut igår så jag trodde jag skulle kunna sova riktigt bra, men det var ju bara en lögn. Har sovit så uruselt :( Hörde när baby kom hem vid typ halv 7 någon gång i morse. Han såg till att hålla katterna borta från mig en stund så jag kunde somna om.. I och med att jag hade sovit så dåligt till dess så ställde jag om klockan till halv 10. Men fick jag sova så länge?! Nej, vid kvart över 8 har katterna, eller Swea så att säga, (Pepsi är för stor för att orka hoppa upp på fönsterbrädan i köket) ner en kruka i köket. Jord överallt och bitar från krukan. Så det var bara att ta tag i det. Limmade ihop krukan( tur att det var stora bitar och att man har superlim hemma) och stoppade ner växten igen. Så nu är jag ganska less i och med att jag inte sovit bra och är så förbaskat trött! Blir nog en bra dag!


Får fortfarande rysningar av den här låten <3


Mys i soffan med familjen :)

Sitter och myser i soffan med älsklingen samt våra små vildar. Min mysiga familj! Älskar er så himla mycket! Vi fuskar lite med maten idag. En kycklingrulle till mig, mums! Ibland får man fuska. Han ska bara hämta maten sen ska vi dra igång en film. Får se vad det blir för någon.


Torsvik ?!

Ja visst verkade jobbet intressant men.... Det är i Torsvik :/. Sökte ju jobb i Nässjö. Så detta får jag fundera på. Tur att det inte krisar ekonomisk. Nu är jag hemma hos min älskling och kissekatterna. Skönt! Ska snart någon gång försöka få i ordning på lite mat :) mums, börjar bli hungrig....


Nu är dagen här

Jaha, då har dagen det gäller kommit.. Åh, hoppas verkligen att det går bra.. Börjar bli segt att vara hemma och inte göra så mycket.. Ska snart klä på mig för att sedan sätta mig i bilen och åka in till Jönköping. Har inte kört i Jönköping ensam innan så får se hur det går.. Åker i god tid ifall jag inte skulle komma rätt på en gång.. :)

Ja, likte nervös börjar jag ändå bli, men det tillhör ju.. Annars hade det varit något fel på mig.. Nehe, ska fortsätta fixa mig, men ha det bra allihopa!

Hålla tummarna!

Jahapp. Då är man ensam igen.. Baby har åkt till jobbet och jag sitter vid datan, samt kollar "Sex and the city".. Ska väl göra mig själv i ordning snart för att sova.. Är en stor dag i morgon. Blir att gå upp tidigt och börja förbereda sig litegrann! Eller inte bara lite utan ganska mycket..
Men nu innan jag ska lägga mig ska jag nog ta och beställa hem lite smink med tillbehör.. Sånt går ju alltid åt, och dessutom kan man behöva lite nytt någon gång också :)
Åh, vill bara ha ett jobb nu!
Får verkligen hålla tummarna att mötet i morgon går hem.. =)

Kärleken

Kärleken med finaste Pepsi. Älskar er <3 Och Swea såklart <3


I morgon så!

Äntligen! I morgon ska jag på arbetsintervju! Jiiippiiee! Trodde aldrig det skulle gå så snabbt, men gu vad skönt! Klockan 14.00 i morgon ska jag vara inne i Jönköping..

Har dessutom hämtat ut skorna till fotbollen, och så visar det sig att jag tog svarta istället för vita! Iiiiiih! Inte så bra.. Men det visade sig att dom svarta sulorna inte kommer att göra märken i golvet.. Åh, hoppas bara han har rätt i detta.. Annars är jag körd.. Har inga andra inomhusskor.. 

Och inte bara det, jag och baby har städat lägenheten.. En del i alla fall, men har sååååå mycket kvar att göra innan det är helt fräscht igen... Blir ju lite mer att göra när man har små kissekatter :)

Aja, sitter och myser med hjärtat nu.. Så ska vara social nu innan han måste åka och jobba :( Bläää..

Mitt nya liv

Idag börjar mitt nya liv! Allt ska bli så mycket bättre än vad det var innan.. Mer ordning på allt och börja fokusera på det mera viktiga i livet. Även fast jag inte har ett jobb ännu så hänger jag inte läpp, utan förösker ta tag i det och bara söka och åter söka.. Hade det varit den "tidigare" personen så hade jag ignorerat att söka jobb och prioriterat annat, men sån är jag inte längre.. Eller, jag jobbar på att inte vara sån. Och i morgon början träningen om Hanna blir bättre, annars får jag ta tag i det själv genom att gå ut och springa en runda.. Bara det inte regnar, då får jag hitta på något annat som att gå till sporthallen och simma lite.. Men men, det är morgondagens problem..

Igår så dessutom beställde jag hem nya "fotbollskor" för inomhussässongen.

Hittade också en sida där det finns billigt smink, borstar och allt sådant! Ska nog slänga en del av det jag har hemma och beställa hem lite nytt.. Har så mycket skit som jag INTE använder, och som bara ligger och skräpar..

Nehe, dags att ta tag i det igen! Ut och ändra p-skivan för tre timmar till ;)




Tråkigt att vara "ensam"

Alltid tråkigt att vara ensam, speciellt när baby har åkt för att jobba. Usch. Det har varit en helt okej dag idag. Fått lite gjort i alla fall. Var ju och handlade kattmat samt kattsand plus två koppel. Så nu ska som få komma ut litegrann. Ett blått till Pepsi och ett lila till lilla Swea :)


Tummen upp!


Sweasnutten



Swea mitt/vårat hjärta.. Så full av energi jämt och ständigt.. Rena rama motsattsen till vad Pepsi är.. Han är ganska så lugn och orkar inte lika mycket ! Hehe

Iväg

Då har man tagit en dusch, så ska alldeles strax åka iväg och köpa kattmat samt kattsand. Denna dag har varit seg. Baby jobbar natt så jag måste vara tyst om dagarna. Ganska så segt faktiskt. Fast blir inte för mycket ljud heller, från mig i all fall, för sitter bara och söker jobb. Så sjukt tråkigt :/


Tröttis

Snuttan sover på mig. Så himla söt. Riktigt mysigt att höra henne spinna :)


Byta blogg pga av app?

Det är ett evigt bytande utav blogg, men denna gång för att se om appen är bra. På blogspot har jag bara använt mailen så får väl se om den här är bättre. Har inte tagit bort den andra bloggen än, men får väl se hur det blir framåt.


RSS 2.0