Jävla rygg!

Dålig jag har blivit på att skriva här i bloggen.. Som man säger går det ju i perioder.. Har som sagt börjat småjobba lite på La Verne här i Nässjö.. Riktigt skoj är det :) Och skönt att få jobba med sånt man älskar! :D Men hoppas väl någon gång på H&M kanske.. Men men, det är mer framtiden..

Har inte blivit någon träning för mig än denna vecka i och med min rygg.. Fattar bara inte vad jag har gjort.. Har haft såhär i en vecka nu =/ och lite till kanske.. Kan knappt sova om nätterna och definitivt inte vända på mig.. Gör så sjukt ont. Kan inte heller böja huvudet ner för då gör det ont i mitt högra skulderblad.. Aja, är skumt.. Var i alla fall hos läkaren idag och fick lokalbedövning.. Blev pyttelite bättre för stunden men nu känns det som om det blivit värre =/ Hoppas på lite mera sömn i natt.. Det ena problemet efter det andra.. Ja, man känner ju att man lever i alla fall :)

Det går bra?

Nu har mamma och jag suttit och gjort lite på pepparkakshuset :D


Ikea, morfar och nu pepparkakshus!

Idag har det varit en bra dag.. Var förbi IKEA med baby och köpte en stor svart långhårig matta vi ska ha i vardagsrummet. Mysigt värre att sitta och gosa med fötterna på den sen! Sen har vi också varit förbi morfar i vallentuna.. Tänk att han är 90 bast och verkligen klar i huvudet.. Hur trevligt som helst att besöka honom.. Ska försöka göra det varje gång vi åker upp.. Sen kanske det inte alltid blir så men som sagt, ska försöka... Ne nu är det dags att ta tag i pepparkakshuset så det blir klart idag :) Får se hur det går, har aldrig gjort det själv någon gång!

Så här var min klädsel idag... SVART! Hmm, ja, förutom mina strumpor :P



Lite uppdatering

Nu har det inte blivit något inlägg sen i onsdags.. Kanske dags att ta och skriva ett då.. I onsdags var jag på intervju och jag tycker väl att det gick ganska bra ändå.. Men får väl se vad som sker.. Tänker inte hoppas på för mycket, orkar inte bli besviken.. Då tappar man motivationen att fortsätta söka jobb.. Senare på kvällen var det träning och det gick väl sådär tycker jag.. Var lite styrka också, väldigt roligt men jobbigt.. Annorlunda än var man är van vid.. Men men.. Var skönt att komma hem och lägga sig..

Igår så städade jag samt sökte lite jobb.. Tvättade också.. Höll igång en hel del, samt kollade jag lite på One Tree Hill som jag nu har laddat ner.. Tycker den serien är såååå bra! Tummen upp! Sen kom älsklingens mor förbi en stund också.. Hade en trevlig lite pratstund.. Och efter det åkte vi till Sthlm.. Och här är vi nu.. Baby fick ledigt idag så var skönt att vi kunde åka igår :)

Än så länge idag har vi hunnit vara i centrum en stund.. Inte så mycket mera.. Men vi åker ju inte upp hit för att göra en massa hela tiden.. Skönt att bara ta det lugnt, umgås med mina föräldrar, familj :) Så snart ska pappsen åka iväg och hämta mamma sen handla.. Får se vad det blir för mat ikväll.. Men just nu är jag inte hungrig för fem öre.. Vi käkade i centrum och åt en maffig hamburgare.. Fick inte ens i mig allt som jag brukar.. Det är ju positivt att jag krymper magsäcken.. :)

Nehe, vara lite social nu.. Har sökt ett jobb och gjort lite nytta i alla fall..

Tjingeling

Full fart

Jahopp! Då var en till träning avklarad.. Så är det intervju i morgon samt träning senare på kvällen.. Full fart hela dagen.. Men sånt gillar jag! Måste ha något att göra..! Efter intervjun blir det hem och söka jobb igen.. Blä blä och åter blä.. Hoppas verkligen att det kan bli något efter intervjun i morgon! Vill vill vill vill!!!!

Ne nu är det dags att gör i ordning allt till i morgon! Så jag inte står där innan jag ska åka och inte hittar det jag måste ha med mig.. Måste förbereda mig litegrann sådär.. Sen blir det sova så jag är pigg och glad i morgon! :)

Önska mig lycka till och håll era tummar!

En utav mina älsklingsoutfiter


Träning träning träning

Träning och åter träning.. Idag var det i alla fall riktigt skoj, då det gick riktigt bra för mig! Yeeey! Utomhusträning i morgon.. Lite mindre kul... Usch, så kallt.. Men den träningen behövs för cupen i helgen, i Växjö.. Själv ska jag upp till Stockholm, men det betyder ju inte att jag inte kan träna.. Sen är det träning på onsdag igen! Skojsigt! ÄLSKA FOTBOLL! :D Nehe, nu är det dags att göra något åt situationen..

Har ätit lite grädde och frysta frukter.. Blev så sötsugen efter träningen.. Blev det innan duschen, så ska pallra mig dit nu och bli reeeeen :D  Najs! Ska bli skönt.. Efter det blir det sängen i och med att baby ska upp tidigt i morgon..

Så... TJINGLINGEN

Inte bara nog med det....

Inte bara nog med det...! Ska på arbetsintervju på måndag också! Som friskvårdssäljare! Skönt när intervjuerna bara rullar på ;)

Jobbintervju!

Nu är jag lycklig! För på onsdag ska jag på jobbintervju på Elgiganten! Som vitavaruförsäljare! Härligt värre! Åh, håller verkligen tummarna för mig att det går bra! Behöver verkligen det här!


Dom har en tendens att vara "under" allt

Haha är dom inte för söta!? :D


Evigt jobbsökande

Söka jobb, söka jobb och åter söka jobb.. Ja, man har ju gjort roligare  saker i sitt liv! Sitter här med en kopp kaffe samt två knäckemackor igen.. Ska lägga fram en kycklingfilé tror jag.. Klarar mig ju inte bara på kaffe och knäckemackor..  Sen får jag se om det blir träning ikväll.. Känner mig så otroligt mör i kroppen.. Men det är ju några timmar kvar så :) Så har ju tid att repa mig ! Fuderar på att ta en pause om en stund också från jobbsökande och gå ut och ta en promenad.. Röra på mig lite och få kroppen att komma igång :)

Dags att krama om kudden

Har varit en helt okej dag idag. Först och främst idag blir man väckt av Swea för att hon vill att man ska kasta musen så hon kan leka aport. Suck... Hade ju hellre velat sova. Den musen hon lekte med skramlar och så fort vi inte kastade den så lekte hon med den i sängen och det var ganska irriterande. Sen efter det har dagen rullat på. Sm-kvalet i brinell gick väl sådär. Mötte ju två st div2 lag och blev förluster där sen mötte vi ett div 5 lag och vann med 4-0. Skönt att sluta med en vinst i alla fall. Dom var ju inte så fina i sitt spel direkt. Tacklar Gabbi bakifrån typ och mig körde dom in i väggen så huvudet fick sin smäll. Liten bula i bakhuvudet. Kan säga att jag hade riktigt tur. Det fans en metallbalk där, eller vad man nu säger, som jag missade med bara någon centimeter. Hade jag träffat den så hade det kunnat gå väldigt illa! Baby kom och hämtade mig sen och det var bara hem och duscha samt äta lite och sedan rullade vi iväg till hans kusin Helen och hennes familj . Urtrevligt hade jag, så dom träffar jag gärna flera gånger! Nu ligger vi i sängen för baby ska upp i morgon och jobba samt att jag ska upp och söka lite jobb! Ingen motivation just nu, men det kanske kommer! Nehe dags att sova! Natti natti


Lite film innan sängen

Lite filmtittande med älsklingen nu innan jag måste gå och lägga mig. Kommer nog bli svårt att sova i och med att jag sov lite för länge idag. Men men, får se, måste ändå sova innan 12. Ska ju upp vid 8 så och vara riktigt taggad med massa energi så behöver en ordentlig sömn. Hoppas verkligen det går bra i morgon! Ne ska fortsätta se filmen! Tjingeling


Mitt klädesval för cv-utlämning!

Såhär såg jag ut när jag sprang in och ut i hur många butiker som helst på a6 för att lämna cv. Hade min pälsväst på mig också :)


SM-Kval i morgon i Brinellhallen!

I morgon är det SM-Kval i Futsal.. Ska bli riktigt kul.. Första inomhuscupen för i år :)Vi har verkligen haft tur med lottning varenda år.. Det här året så har vi fått med i våran sm-kval grupp Huskvarna, Värnamo samt Vrigstad.. Värnamo och Huskvarna spelar i Div 2 och Vrigstad i Div 5.. Förstår inte alltid varför det blir så.. Men men.. Det är bara att tagga ordentligt och se till att ge dom alla tre ordentligt med motstånd :) Första matchen mot Huskvarna kl 10.00 så blir inte direkt någon sovmorgon.. hehe

Så tagga alla! Nu sätter allvaret igång!


Hellre under än på mattan..



Är ju inte fullt normala katter vi har.. Men dom är hur mysiga som helst! Ångrar verkligen ingenting med dom! <3

Brukar löna sig efter hårt arbete

Idag har det varit en låååång dag! Sprungit runt med Cv,n nästan överallt på a6.. Var ju inte för kul direkt.. Så nu är det bara att hoppas på det bästa! Vissa besked var ju lite roligare och så än vissa andra.. Men men, som man säger så lönar ju sig hårt arbete så småningom :) Blir lugn kväll ikväll.. Är så trött efter denna dag, så blir filmkväll ikväll.. Antingen för mig själv eller med baby.. Beror på om han ska hitta på något med sina kompisar.. Får se vart kvällen leder :)

Lite äcklad blir man

Åh herregud! Sitter och kollar på 5.an. "Fråga Olle-dokumentär". Visst att åldern inte har någon betydelse men när det är mer än 30 års skillnad då blir man faktiskt rädd. Oavsett om kvinnan eller mannen är den äldre. Lite äcklad blir man, i alla fall jag. Ena killen var 37 år och frun 76. Kärlek vid första ögonkastet. Kan ju inte vara så många år kvar hon har att leva :/ aja, men är väl kul att det finns en till alla...


Har såååå tråkigt just nu

Har så tråkigt, och inte var det roligare att sitta och leka i Photoshop... :/

Tufft att vara arbetssökande

Fy bubblan vad jag är helt slut.. Helt trött i huvudet av att bara sitta och söka jobb, skriva om alla dessa CV,n varenda gång man söker ett nytt jobb.. Usch fy och blä vad tråkigt det är.. I morgon blir det en tripp till Jönköping för att söka lite mera jobb.. Måste få ett jobb snart, annars kommer jag bli galen.. Så trist och tråkigt att vara hemma hela tiden när alla andra pluggar eller jobbar.. Försöker göra mig så sysselsatt så ofta jag kan, men ibland finns det verkligen INGENTING att göra.. Hoppas det släpper snart!

Ska snart bada katterna tror jag.. Pälsen på dom två luktar inte så gott, och förstår inte varför.. Kan ju vara maten som dom äter och därefter tvättar sig som Catta sa idag.. Men men.. Får se om jag orkar, för just nu är jag helt borta ett tag.. Något som INTE hade varit fel är kladdkaka.. Men har ju redan ätit en muffin idag, så det är inte så passande att trycka i sig en kladdkaka, även fast jag förtjänar det!

Ska nog kika lite på tv nu, och koppla av en stund innan jag sätter fart igen :)
Tjingeling

Lunch

Lunch med baby på draka kabel. Massa mysigt att sitta och prata med personalen här :)


Tröttis

Sitter med busan i knät och kollar " Top model " :)


Sleep well

Snuttan ligger och sover så gott på mig :)


Har hunnit med en del

Idag har det varit en bra dag, förutom att baby började jobba såklart! Har hunnit vara i vetlanda och tagit bort stygn på lilla Swea, vart förbi förrådet och hämtat vinterdäck som vi har bytt nu.. Innan vi bytte däck så var jag och älsklingen på Draka och åt lunch.. Sen därefter har jag städat, rensat.. Gått ner med massa kartonger samt bokat tvättid.. Har hunnit med en del.. Och sist men inte minst så kollade jag på en film innan jag skulle hämta baby från jobbet.. Blir att lägga sig snart tror jag.. Är ganska så trött och för att kunna komma upp ur sängen i morgon så blir det inte så sent ikväll.. Har lite sysslor att göra, vilket är jätteskönt! Men men, ska ta mig en knäckemacka nu :) Sen blir det natti natti!

Tjingeling

Dom försvann

Så skönt! Trodde inte att Swea skulle få ta bort stygnen idag, men det fick hon!
Så då är det bara struten på en dag till sen slipper hon den och kan leka med Pepsi hur mycket hon vill:D underbart!


Me like!

Dessa tofflor är nog det mysigaste jag haft på mig, förutom mysdressen såklart!


Dagarna bara flyger förbi

Jahapp.. Då var det lördag igen.. Fy sjutton vad dagarna gårt fort.. Idag blir det lite liv och stoj.. Först är det fotbollsträning i två timmar.. SKÖNT! Känner att jag behöver röra på mig :P Sen senare mot kvällen ska jag och älsklingen till Hanna. LIte födelsedagsfest :) Blir nog trevligt. Blir nog inte alltför länge i och med att vi måste hem till katterna.. Speciellt den med stygnen.. Hon har så extremt svårt att äta med struten på, så om vi inte är hemma får hon inte i sig någon mat.. Och så kan det ju inte vara heller.. Får se hur kvällen blir :)

Usch.. Är lite trött.. =/ Måste snart steka lite kyckling också, så jag får i mig lite mat innan träningen.. Ska nog köpa någon powerade eller vad dom heter.. Behöver nog sockret för orken :)

Mysigt värre

Myspys att springa runt i denna :D


På väg hem från Ullared

Så... Då är älsklingen och jag på
Väg hem från Ullared :) har varit en mysig utflykt. Var inte så farligt med folk där inne så det var lugnt. Nu väntas bara en 2,5 timmars resa hem :/ mindre kul. Men men. Ska bli mysigt att komma hem till bebisarna. Något jag tyckte var lite kul var "parkeringsvåningen" haha :D


Det gick väl sådär...

Träningen gick väl sådär. Känns ju att man inte alls är på samma nivå. Men dom tyckte det gick bra så det är väl positivt :) nu är det sängen som gäller. Blir en lång dag i morgon ! Först kl 8 har jag tid hos frisören. Börjar bli så less på mitt hår så vill fixa det lite! Sen direkt efter det ska jag och baby åka till Gekås. Var hundra år sen jag var där. Blir att köpa lite småplock med mera och samtidigt en liten utflykt för dagen :) det enda som blir jobbigt är att lämna dessa små varelser hemma själva. speciellt hon som inte vill/kan äta med kragen på. Aja, det löser sig nog :) natti allihopa!


Mot anneberg snart

Då är det snart dags för träning. Börjar bli lite nervös. Har ju ingen aning om hur det kommer gå :/ iiiiiih! Vill ju inte göra bort mig för mycket :/


Fika och träning

Så.. Ny dag och nya möjligheter.. Blev inte så många timmars sömn i natt.. Undrar om det är för att jag har så dåligt samvete pga Swea med struten.. Usch.. Så synd om henne.. Vi skulle åkt till veterinären på fredag nästa vecka för att ta bort stygnen men om det redan ser fint ut på måndag kan vi redan ta bort dom då.. Skulle ju vara hur skönt som helst! Framförallt för Swea.

Imorse var det fika med "jobbet".. Tycker det är mysigt med fikan så följer med även fast jag inte jobbar kvar på Draka. Sen har det väl inte hänt så mycket.. Gått igenom en massa papper och satt in dom i pärmar med mera.. Och sen hamnade jag här vid datan och kollar på "One Three Hill" med älsklingen.. Katterna sover så det är lugnt i lägenheten :)

Ikväll ska jag nog provträna med Ormaryds If.. Får se hur det går.. Hehe.. Ska bli intressant..

Ne nu ska jag fortsätta med mitt kaffedrickande :D
Tjingeling

Får dåligt samvete

Blev en lugn dag idag efter veterinären. Lite groggy var dom båda två men Pepsi piggnade till snabbast. Stackars lilla Swea får gå med en strut på huvudet. Hon bara slickar och försöker bita upp stygnen. Usch, man får så dåligt samvete :( hoppas det läker fort. Sen har jag plockat lite.... Igen.... Känns det som. Känns som om jag plockar väldigt ofta :P men men.. Idag har det inte heller blivit något jobbsökande. Dåligt utav mig, måste ta tag i det bättre. Nehe dags att sova.. Tjingeling


Snart i Vetlanda

Nu sitter vi i bilen på väg till veterinären i Vetlanda för kastrering samt sterilisering och öronmärkning. Det är lite som om att dom förstår att något är på gång. :( tycker synd om bebisarna.


Fullspäckad vecka

Då har man ätit och slappat lite nu efter träningen.. Är ju aldrig fel :) Gosar med katterna också.. I morgon blir det veterinären för båda två.. Hoppas att dom blir lite lugnare och inte får sina "cp" fnatt som uppstår väldigt ofta nuförtiden.. Men men, det återstår och se.. Föhoppningsvis behöver vi inte vara hemma med dom på tisdag, för då ska vi åka till Gekås.. För sen är det ganska packat i veckan.. På onsdag är det fika med mitt så kallade "exjobb".. Alltid lika trevligt och mysigt, och det vill man ju inte missa.. Sen på torsdag är det klippning och färgning/slingning med mitt hår.. Måste få i ordning på det! Sen på fredag slutar folk tidigt och redan då är det massa folk på Gekås och då ska vi inte tala om lördagen och söndagen då det kommer vara fullpackat.. Och åker vi inte på tisdag ska jag dessutom till läkaren, men ska försöka boka om den tiden..

Så ser min vecka ut och babys lediga vecka.. Sen händer det lite mer saker i helgen, men det kommer vi till då när det närmar sig.. Denna helg är ju inte slut än så.. Nepp.. Nu är det dags att vara lite social med älsklingen.. Vi ska ta in tv,n till sovrummet och ligga där och kolla på någon film från Viaplay.. Inte helt fy skam kan jag säga.. Blir nog att poppa lite popcorn till det också.. Mumsfillibabba :)

Träning snart

Nehe, dags att röra på sig.. Eller först byta om.. Ska till träningen.. Får se hur mkt träning det blir, har nå grymt ont i magen.. Men det är ett viktigt möte vi har i början så måste dit i alla fall.. Sen blir det hem, kanske förbi konsum och köpa kladdkaka.. Är ju fortfarande helg så man får gotta sig! Kanske blir lite gottismat också från Sunrise.. Men det är ett senare kapitel. Nu först till träningen! Tjingeling alla!

Från Sportlifekvällen



Hmm.. Är ju inte den bästa filmen direkt.. Hamnade precis bakom rökmaskinen.. Men man ser lite då och då :) Detta var en utav de underhållande sakerna intruktörerna hade under kvällen :)

I sängen

Denna kväll slutade väl inte alltför bra. Men det var trevligt ändå ock roligt med showerna dom gjorde. Tack Hanna, Josefin och Sofia som gjorde kvällen så bra som det gick. Ligger nu i sängen och hoppas på en bättre dag i morgon. Natti natti


Lite mat i magen

Kycklingsallad får bli dagens lunch-middag :)


Fortsätta tvätta!

Nehe, dags att gå ner till tvätten igen.. Har precis blivit klar med mina naglar så hoppas dom håller nu efter att jag fixat tvätten.. Sen är det bara att hoppa in i duschen för att börja fixa sig till ikväll :) Är någon grej med Sportlife, så det kommer väl bli kul hoppas jag :)

MIna busfrön


Dom är något extra

Då är det dags att sova. Måste bara berätta att våra katter är helt underbara. Swea har lärt sig att öppna dörren på ett speciellt sätt. Hon lägger sig på sidan på golvet, sträcker på sig och stoppar in tassen i springan så att hon kan öppna dörren. Kanske inte låter så roligt, men såg väldigt kul ut !:)


Bokat tid

Så.. Då har man bokat tid för klippning och färgning/slingning beroende på vad jag och Lotta kommer överrens om, på torsdag kl 08.00 nästa vecka.. Shiet! Bara att slita sig upp ur sängen.. Men det blir nog bra! Kommer nog en före och efterbild då på Skönhetssidan :)
Nehe nu ska vi dra! Tjingeling

Snart till Jönköping med älskling

Snart dags att åka in till Jönköping för att hämta babys mobil samt att ta en god lunch :) ska dessutom också springa iväg med ett cv :) sen får vi se vart dagen leder oss :) tjingeling


Rensning utav kläder!

Fy sjutton! Nu e jag trött! Har gått igenom nästan alla mina kläder och har rensat bort massor! Mycket fint dom jag egentligen inte vill göra mig av med, men är ju saker jag kanske använt en gång eller aldrig.. Blir att köpa nytt bara :) fylla på igen :)


Städa, tvätta med mera

Känner mig väldigt hurtig! Inte bara från idag utan från igår också.. Jag och Sofie tog en tripp förbi Sportlife och körde lite Box! Det var jobbigt men ganska kul.. Men tycker fortfarande att CXWorken är roligast! Aja, fick mitt träningspass igår och det var skönt! Blir mycket träning nu, men det skadar definitivt inte! Så sjutk skönt efter passen..
Men men, idag så tog jag en powerwalk i 45 min vilket var riktigt skönt.. Var nog lite för påklädd, men som man säger, hellre svettas än frysa.. Var skönt när man kom hem och fick ta sig en skön dusch :)

Sen har jag hittills också hunnit tvätta en liten del emn har massor kvar..
Blir en städdag idag.. Skönt att äntligen få i ordning litegrann samt att om jag orkar, ska jag också gå igenom en hel del kläder som jag ALDRIG använder längre och slänga sådant som är trasigt som bara tar en massa plats i byrålådan. Får se vad jag orkar med.. Blir ju film senare också så mitt schema är väl lite späckat kanske ;)



Dags att sova?

Kanske dags att gå och lägga sig när man slumrar till i filmerna man kollar på. Natti natti


Dom var OK

Så, då har jag hunnit titta på två filmer ikväll. Var väl inte dom bästa direkt, men gick att se på. Så nu är det dags att sova och förhoppningsvis kommer jag kunna sova lite mer ä jag gjort dessa tidigare nätter. Natti natti


Känner mig så utmattad!

Jahapp.. Vad jag är sjukt trött.. Skulle kunna gå och lägga mig nu.. Åh, fattar inte varför jag sover så dåligt om nätterna.. Kan somna hur sent som helst, men sover inte längre än halv 9. Som i natt gick vi och la oss typ kvart över 2 och vaknade halv 9 :( Känner mig så slut.. Usch och blä!

Men men.. bara ta nya tag.. Idag har jag varit och "storhandlat" en del i alla fall.. Sen hämtat ut ett paket och nu snart ska jag ta en prommis bort till Sportlife för att träna CXWork! Tycker det är roligast hittills och blir nog något jag vill vara instruktör i :) Ska möta Millan där också :) Blir en trevlig träningsdejt ;)

Tjingeling!

Ronja Rövardotter

Då har jag, baby och katterna kollat på Ronja Rövardotter! Var sjukt längesen man såg den filmen och visste inte att den var så lång. Men så mysig att se! Kollade på två filmer innan också och dom var helt okej. Blev komedier. Så min kväll har varit ganska bra och nu är det bara nya tag till i morgon.


RSS 2.0